Підтвердилась загибель воїна з Тернополя, учасника колективу фестивалю “Файне місто”

Опубліковано:
23 Грудня, 2023

Команда фестивалю Faine Misto отримала трагічну звістку з фронту. Стало відомо про загибель члена колективу Влада Вороніна. Про це розповіли на сторінці музичного дійства. 

Пише Місто

“Наш друг, частинка нашої сімʼї, Влад Воронін, загинув під час виконання бойового завдання. З кінця листопада Влад вважався зниклим безвісти, але сьогодні загибель було офіційно підтверджено командиром його роти”.

Влад — куратор фестивального квесту, який ви проходите, збираючи штампи в паспорт. Саме він розробляв питання і завдання, відповіді на які з часом приносили для вас хороші фестивальні плюшки. Цьогоріч Влад не зміг повноцінно долучитися до фестивалю, бо воював за нашу можливість його проводити, але наша команда поповнилася його братом Романом, якому він допомагав в створенні квесту дистанційно. 

“В моменти, коли новини ріжуть, ніби ніж — дуже складно збирати слова у тексти. Faine Misto — це більше, ніж просто фестиваль, це велика родина, яка сьогодні тоне у скорботі. Але ми завжди памʼятатимемо Влада веселим хлопчиною, з неоціненних масштабів добротою в серці. За нашу з вами можливість жити Влад віддав найдорожче і найменше, що ми можемо зараз зробити, аби віддячити — допомогти його родині”.

Для допомоги родині Влада відкрили банку і просять всіх небайдужих долучитися: посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/4BAZy8iScA. Номер картки банки 5375 4112 1063 2126

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #Влад Воронін, #загинув, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне місто
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: