Професор ТНПУ Валерій Федорейко та першокурсник Богдан Вальчишин визнані «Гордістю Тернопілля»

Опубліковано:
23 Грудня, 2023

Двоє переможців цьогорічної телепремії “Гордість Тернопілля” 2023 мають безпосередню дотичність до ТНПУ: у номінації “Науковець року” перемогу здобув доктор технічних наук, професор, Директор Центру енергоефективних технологій Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Валерій Федорейко; у номінації «Спортсмен року» переміг багаторазовий чемпіон України, двократний чемпіон Європи, бронзовий призер чемпіонату світу 18-річний студент-першркурсник факультету фізичного виховання Богдан Вальчишин.  

Відомо, що цьогоріч номінантами телепремії “Гордість Тернопілля” стали понад дві сотні осіб. Це рекордна кількість претендентів за три роки існування проєкту.

Як відбувалися ці хвилюючі миті нагородження — дивіться у відео.

Університет пишається досягненнями відданих своїй справі людей, щирих патріотів, і гордий тим що ці люди є частиною університетської спільноти. Завдяки їм наш університет стає ще визначальнішим у спільноті. Тож бажаємо переможцям телепремії подальших успіхів, натхнення і досягнення поставлених цілей, які приносять славу не лише університету, але й усій Україні. 

Ми поспілкувалися з обома переможцями, щоб дізнатися більше про їх історії успіхів. Детальніше — у наступних матеріалах.

Провідний фахівець зі зв’язків із громадськістю Оксана Чмиленко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #валерій федорейко, #Гордістю Тернопілля, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: