Максим Лавриненко із «Труха Україна» привіз новорічні подарунки в будинок дитини Тернополя

Опубліковано:
22 Грудня, 2023

Напередодні новорічних свят власник одного з найпопулярніших телеграм-каналів «Труха Україна» Максим Лавриненко відвідав дитячий будинок у Тернополі та привіз подарунки маленьким вихованцям. Також він побував у дитячих закладах у Луцьку, Чернівцях та Хмельницькому. 

Як розповів Максим Лавриненко, такий проєкт зініціювали підписники регіональних телеграм-каналів «Труха», зокрема «Труха Тернопіль». Слідкуючи за тим, як команда «Трухи» активно допомагає Збройним Силам України, мешканцям постраждалих територій, потерпілим від обстрілів тощо, читачі попросили звернути увагу й на вихованців дитячих будинків, котрі в цей нелегкий час теж потребують підтримки та уваги. Засновник «Трухи» особисто відвідав такі спеціалізовані заклади, разом із керівниками та дітками обговорив їхні потреби та повернувся до них із подарунками. 

«Кожна така маленька допомога дуже позитивно впливає на дітей, коли я бачу, що вони щасливі, це надихає, і я розумію, що все роблю правильно», – поділився своїми враженнями Максим Лавриненко. Він також уточнив, що проєкт реалізував власними коштами. 

Загалом, від початку повномасштабного вторгнення команда телеграм-каналу «Труха» спрямувала на допомогу нашим захисникам понад 35 мільйонів гривень, відповідаючи на найнагальніші запити військових. В тому числі були закуплені різні види дронів, автомобілі та запчастини до них, тепловізори, цілевказівники та надано інші види допомоги. Також було засновано благодійний фонд «Труха Україна», який організовує невідкладну допомогу в різних напрямках.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Максим Лавриненко, #труха, #Труха Україна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: