Поліцейські нагадують тернополянам про правила руху у житловій зоні

Опубліковано:
22 Грудня, 2023

Як правильно рухатися у житловій зоні – поліцейські нагадують тернополянам правила.

Зокрема, звертають увагу на те, що пішоходам дозволяється рухатися у житловій зоні як тротуарами, так і проїзною частиною. Вони мають перевагу перед автомобілями, але не повинні створювати безпідставних перешкод для їхнього проїзду.

«У житловій зоні забороняється: транзитний рух транспортних засобів, стоянка транспортних засобів поза спеціально відведеними місцями і таке їхнє розташування, що ускладнює рух пішоходів і проїзд оперативних чи спеціальних транспортних засобів, стоянка з працюючим двигуном. Також заборонена у житловій зоні навчальна їзда, рух вантажних автомобілів, тракторів, самохідних машин і механізмів (крім тих, що обслуговують об’єкти і громадян, виконують технологічні роботи або належать громадянам, що проживають у цій зоні). І під час виїзду з житлової зони водії повинні дати дорогу іншим учасникам дорожнього руху», – кажуть патрульні поліцейські.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #патрульна поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: