ТНПУ – цьогорічний переможець конкурсу «Народний бренд»

Опубліковано:
20 Грудня, 2023

Тернопiльський нацiональний педагогiчний унiверситет iменi Володимира Гнатюка — цьогорiчний переможець конкурсу “Народний бренд”.

Цей навчальний заклад не вперше громадськiсть визнає кращим, що є свiдченням великої довiри. Адже i студенти, i викладачi люблять те, що роблять. А також вони об’єднанi спiльною метою — забезпечують якiсну освiту та створюють атмосферу, де кожний може розкрити свiй потенцiал.

“Виграти цю номiнацiю у справдi студентському мiстi, студентськiй столицi, в молодiжнiй столицi України — це дорогого вартує. Сьогоднi це вдвiчi приємнiше. Адже ця перемога здобута працею, натхненою працею багатьох тисяч випускникiв цього унiверситету. I, звiсно, багатьох тисяч дiючих здобувачiв освiти у цьому унiверситетi”, — заявив ректор ТНПУ iм. Володимира Гнатюка Богдан Буяк.

ТНПУ — це потужний осередок гуманiтарної та суспiльної освiти у захiдноукраїнському регiонi. Сьогоднi в унiверситетi функцiонує бiльше 130 освiтньо-наукових програм рiзного профiлю та спрямування.

“I дуже приємно, що нашi випускники є успiшними, визнаними i як в нашому краї, так i за його межами. I успiшно працюють, навчаючи молоде поколiння, не тiльки в Українi, але й у рiзних країнах”, — наголосив ректор ТНПУ iм. В. Гнатюка.

А основна перевага навчального закладу — демократичний пiдхiд, коли кожна думка важлива i усi мають можливiсть розвиватись i творчо реалiзовувати себе. Унiверситет спiвпрацює з понад 80 закладами вищої освiти з всього свiту. ТНПУ є учасником рiзноманiтних асоцiацiй та студентських товариств.

“Ми маємо бiльше 50 програм, подвiйних дипломiв. Ми маємо єдиний в захiднiй Українi центр, iнститут Конфуцiя. I вiдповiднi курси вивчення китайської мови”, — сказав Богдан Буяк.

Тiльки у 2023 роцi ТНПУ став переможцем у 5 рiзноманiтних конкурсах системи Еразмус та Еразмус+.

За словами ректора, бiльше сотнi здобувачiв унiверситету перебувають на рiзноманiтних програмах академiчної мобiльностi, знаходячись чи в Польщi чи в Румунiї, чи в Естонiї.

А пiсля початку повномасштабної вiйни, унiверситет перейшов на основу мiлiтаризованого пiдприємства. Тепер ТНПУ, окрiм безпосереднього навчання наступного поколiння українцiв, розгорнув масштабний великий волонтерський центр.

Тут студенти разом з викладачами допомагають вiйськовим. Плетуть маскувальнi сiтки, передають продукти харчування. Виготовляють пiчки обiгрiву, розробляють антидроновi рушницi та сканери ворожих дронiв.

ТНПУ — це не просто унiверситет, це iсторiя успiху, де внесок кожного має значення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #народний бренд, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: