Тернополянин Юрій Юркевич виграв Чемпіонат України з плавання

Опубліковано:
20 Грудня, 2023

Тернопільський спортсмен Юрій Юркевич виграв Чемпіонат України з плавання.

Зимовий Чемпіонат України з плавання відбувався з 14 до 16 грудня  басейні “Купава” у місті  Бровари. Всього участь взяли 233 спортсмени з усіх регіонів України. Вони змагалися в абсолютній віковій категорії.

Тернопільщину представляли два спортсмени: майстер спорту України Юрій Юркевич та кандидат в майстри спорту України Михайло Басара. Обидва вони тернополяни.

«Юрій Юркевич, випускник Кдюсш Ім.Ю.Горайського м.Тернопіль (тренери Мирон Ференц та Віталій Волинець), показавши високі результати на основних дистанціях, став переможцем Чемпіонату України на дистанції 50 метрів вільним стилем та срібним призером на дистанції 50 метрів батерфляєм. Тренується Юрій на базі “КДЮСШ #2 ім.Юрія Горайського”. Михайло Басара, вихованець Спортивної школи 1 – м.Тернопіль “КДЮСШ #1” Тернопільської міської ради, тренер Катерина Антонишин, також показав свої найкращі результати та увійшов у топ-10 найсильніших спортсменів на дистанції 50 метрів на спині, посівши 9-те місце», – написали на сторінці Управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради у мережі facebook.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #чемпіонат україни, #Юрій Юркевич
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: