Віртуальні номери для СМС: гнучкий і ефективний інструмент

Опубліковано:
18 Грудня, 2023

Цифрові номери для СМС чудово підходять для автоматизації процесу відправки SMS-повідомлень, що може заощадити час і зусилля. Окрім того, відомий ІР-провайдер Freezvon пропонує придбати єдиний номер як для дзвінків, так і для СМС, що дозволяє отримати максимум переваг від такого цифрового рішення.

Ситуації, в яких цифровий номер для СМС максимально корисний для бізнесу

  • Згадані номери можна використовувати для відправки важливих повідомлень. В результаті клієнти будуть отримувати необхідну інформацію і знатимуть, що їхня заявка була успішно оброблена;
  • Віртуальний номер для СМС також особливо корисний для відправки маркетингових повідомлень, таких як акційні пропозиції, новини про продукти, послуги або інформування про майбутні події. Він сприймається як канал для спілкування з клієнтами та підтримки їхньої залученості;
  • Цифрові рішення можна використовувати для відправки сповіщень про важливі події, такі як зміна пароля, розблокування облікового запису або втрата даних. З їх допомогою клієнти будуть в курсі того, що відбувається з їхніми обліковими записами;
  • Компанія може надсилати рекламні повідомлення, опитування або запрошення до участі в акціях через SMS;
  • Клієнти можуть відправляти запити або питання через SMS, а представники бізнесу отримають змогу відповідати на них швидко та зручно.

Ознайомитися з усіма перевагами сервісу та дізнатися особливості цифрового рішення можна завдяки відвідуванню сайту надійної компанії Freezvon, адже вона пропонує чимало вигідних опцій. 

Що важливо знати про віртуальні номери для СМС від Freezvon?

Перед покупкою номеру ви не зможете перевірити його роботу на власному досвіді. Тому важливо ознайомитися з особливостями роботи номерів Freezvon, перш ніж оформляти замовлення. Freezvon не гарантує успішний прийом верифікаційних повідомлень та СМС іншого характеру від інтернет-сервісів. Згадана особливість пов’язана з тим, що інтернет-сервіси використовують різні протоколи для відправки повідомлень, і Freezvon не може гарантувати, що вони будуть працювати з ними. 

Активація віртуального номера для СМС зазвичай займає 24 години. Однак, у деяких випадках, це може зайняти більше часу (наприклад, для ОАЕ – до 5 днів), тому перед оформленням замовлення рекомендується уточнити терміни активації у служби підтримки або на сайті, у відповідному розділі. Вартість такого номера залежить від обраної країни. Наприклад, номери в США, Канаді та Європі, як правило, коштують дорожче, ніж в країнах Азії та Африки.

Віртуальні номери для СМС пропонують широкий спектр функцій, які здатні допомогти бізнесу автоматизувати та покращити комунікацію з клієнтами. Ви можете використовувати переадресацію СМС на електронну пошту, щоб отримувати повідомлення на свій комп’ютер, або фільтрацію, щоб сортувати СМС за категоріями. Окрім того, вищезгадані номери, як правило, дешевші, ніж традиційні мобільні або стаціонарні. На сайті Freezvon ви можете вибрати план, який відповідає вашим потребам та бюджету, а також значно полегшує досягнення успіху у роботі з клієнтами.

Цікаво, що компанія пропонує послугу SMS-розсилки, яка зазвичай проста у використанні. Ви можете створити та надіслати SMS за лічені хвилини, а поруч з тим Freezvon гарантує, що ваші повідомлення будуть 100% доставлені отримувачу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: