Асортимент змішувачів Grohe: що пропонує німецький бренд

Опубліковано:
18 Грудня, 2023

Grohe — популярний бренд, що випустив вже понад 50 колекцій надійних та ергономічних змішувачів. Бренд має представництва у 15 країнах світу. Щоб створювати ультрасучасні сантехнічні прилади, фахівці використовують передові технології у сфері лиття і шліфування.

Серед переваг змішувачів Grohe:

  • висока якість матеріалів;
  • гарантія на використання 5 років та більше;
  • бездоганний та продуманий дизайн.

До того ж пристрої зручні та привабливі зовні.

Які змішувачі Grohe представлені на ринку

Представлені в будівельних магазинах змішувачі Grohe оснащені вентилем чи важелем. Бувають безконтактні моделі . У двовентильних пристроях є клапан із міцної кераміки, іноді його замінюють гумовим ущільнювачем. Перший тип виробів майже ніколи не виходить з ладу, проте полагодити його може тільки майстер. З налашьуванням другого типу впорається практично кожен.

Бренд випускає моделі з монтажем на мийку та стіну. Встановлюючи пристрій на стіну, ви на власний розсуд вибираєте висоту фіксації виливу. Це зручно, коли йдеться про дизайнерську раковину незвичайної форми. Вбудована модель підходить для рівномірної подачі води. Також під час використання немає зайвого шуму.

На велику увагу заслуговують змішувачі, оснащені висувною лійкою. Таким чином, якщо потрібно заповнити водою ємність, достатньо потягнути за лійку.

Сучасні інтер’єри ванних кімнат та кухонь позбавлені глянсовості. Тому сантехніка Grohe пропонується у нестандартних кольорових рішеннях. Наприклад, сантехніка чорного кольору.

Інноваційні технології у змішувачах Grohe

Деякі вироби Grohe оснащені термостатами, завдання яких — підтримувати певну температуру. Також до конструкцій входять стопори безпеки на 38 і 43 градусів води, щоб уникнути опіків. Зручно користуватися аераторами та брудоуловлювальними фільтрами, передбаченими в пристроях.

Які ще інноваційні технології використовує бренд:

  • Важіль в одноважільних виробах рухається м’яко. За це відповідає система SilkMove.
  • Завдяки покриттю StarLight, змішувачі отримали стійкість до швидкого стирання поверхні.
  • Технологія CoolTouch забезпечує безпеку використання сантехніки Grohe. Власники не отримають опіки після дотику до поверхні.
  • Щоб зберегти екологію та водні ресурси, конструктори застосували спеціальну технологію Grohe EcoJoy. Завдяки вбудованій систем під час користування сантехнічним приладом зменшуються витрати води та світла. Власник у такий спосіб скорочує комунальні рахунки.

Щоб запропонувати покупцям нові ергономічні вироби, бренд залучає відомих дизайнерів. Красу колекцій неодноразово виділяли присвоєнням міжнародних нагород. Завдяки своїй унікальності, елітні змішувачі Grohe зможуть знайти гідне місце в кожному будинку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змішувачі Grohe, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: