Поліція охорони Тернопільщини перемогла в конкурсі «Народний бренд 2023»

Опубліковано:
16 Грудня, 2023

Уже 19-ий рік поспіль компанія «RІА Медіа» дає тернополянам та мешканцям іще чотирьох міст України змогу обрати найкращі торгові марки, підприємства, установи й організації у різних видах діяльності в локальному форматі.

Цьогоріч у категорії «Охоронні фірми», в якій було представлено 18 структур, найбільшу кількість голосів здобуло Управління поліції охорони в Тернопільській області. Участь у церемонії нагородження переможців «Народного бренду 2023» взяли заступники начальника УПО Роман Лихота і Олексій Дзюра.

– Цю нагороду ми присвячуємо тим людям, які віддали свої голоси за поліцію охорони, – сказав Олексій Дзюра, відповідаючи на запитання журналістів. – Вона для нас безцінна, бо в ній – довіра замовників наших послуг, визнання нашого професіоналізму у сфері безпеки.

Ми це дуже цінуємо, дякуємо кожному. І обіцяємо, що надалі будемо тримати планку і опинятися в потрібний час у потрібному місці 24/7.

null

Також поліцейські охорони подякували тим своїм колегам і всім захисникам, які зараз на фронті виборюють для України Перемогу і волю, й наголосили, що без них не було б ні цієї церемонії, ні нагороди, ні такої безпекової ситуації, яка є сьогодні на Тернопіллі.

То чим поліція охорони особлива, чим відрізняється від інших  фірм, які надають охоронні послуги?

– Поліція охорони перебуває у структурі Національної поліції України, тобто наші працівники мають законне право користуватися зброєю і затримувати правопорушників, – пояснив Роман Лихота. – Ми – поліція, що спеціалізується на всіх видах охоронних послуг, тому нам довіряють захист об’єктів критичної інфраструктури і тих, які забезпечують життєдіяльність населення. Також ми виїжджаємо за викликами, які надходять на «102».

Нагадуємо, що послуги найдосвідченішої і найнадійнішої, на думку тернополян, охоронної структури можна замовити цілодобово, зателефонувавши на номер 9899 (дзвінки з мобільних телефонів безкоштовні) або на сайті https://securitypolice.com.ua/.  

Управління поліції охорони
в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Народний бренд 2023, #поліція охорони
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: