Коли наречена готується до весілля, для неї не існує незначних дрібниць. Все має бути бездоганним, починаючи з зачіски та макіяжу, закінчуючи прикрасами і букетом.

Так, весільний букет, то не просто аксесуар, а символічний елемент вбрання нареченої, від якого залежить загальний образ. Не дивно, що до створення цієї квіткової композиції підходять дуже ретельно і доручають цей процес професійним флористам. Консультанти УкраФлора порадять вам, які квіти краще обрати для букету нареченої, так щоб разом з платтям та прикрасами, зачіскою та макіяжем він створював єдиний гармонійний ансамбль.

Квіткова класика та інновації

Якщо мова про класичний букет, то це білі троянди, білі ромашко-подібні хризантеми, навіть білі гвоздики. Але сучасна весільна мода дуже різноманітна і біла сукня на нареченій то скоріше рідкість ніж канон. Сучасні красуні обирають для себе сукні в самих різних кольорах і підбирати до них букети – одне задоволення для флористів, бо є можливість проявити свою майстерність.

Крім того, флористи відходять від класичних квітів і використовують навіть такі рослини, які взагалі складно уявити собі в квітковій композиції для нареченої. Тим не менш, букет в якому є м’ята або розмарин, лаванда чи навіть морозник вже нікого не дивує.

Одним з найпопулярніших видів квітів, які використовуються в усіх видах оформлення весіль вважають троянди. Відтінки троянд варіюються від яскраво-білих до ніжно-рожевих і насичено-червоних, троянди – це позачасові квіти в тому числі для весілля

Не менш популярні півонії, вони як і троянди, завдяки своїм виразним барвистим пелюсткам вражають яскравістю і додають кольору загальному луку. Однак ця квітка доступна тільки в середині весни і до червня, тому використовувати їх у весільних букетах круглий рік не вийде. 

Великі розкішні жоржини та не менш вишукані гортензії теж користуються попитом.

Флористи можуть запропонувати букети виконані:

  1. З одного сорту квітів;
  2. В одному кольорі;
  3. Різнокольорові але монохромні в плані виду та сорту;
  4. Різнокольорові та різновидові.

Відрізняються весільні букети і за розмірами. Але не варто обирати щось дуже масштабне і велике, інакше є ризик «перетягнути» увагу з нареченої на букет. Краще, коли це буде гармонійне доповнення, яке впишеться в загальний образ.

eatear.jpg

Крім того не забувайте,що нареченій тримати букет у руках не кілька хвилин а майже весь вечір і всю церемонію, до того моменту поки не прийде час кидати його дружкам. Тому він має бути компактним і не важким.

Флористи UkraFlora рекомендують перед замовленням весільного букету надати інформацію про сукню нареченої, її стилістику та кольорову палітру. В цьому випадку майстер флорист точно створить ідеально квіткову композицію яка бездоганно впишеться в загальний ансамбль і підкреслить вишуканість образу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #UkraFlora, #букет, #весілля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: