Як народжується “Різдвяне” – смак справжнього свята

Опубліковано:
14 Грудня, 2023

На радість шанувальникам до різдвяно-новорічних свят тернопільська пивоварня «Опілля» не тільки знову зварила особливе святкове пиво”Різдвяне”, а й вперше розлила цей лімітований зимовий сорт у нову упаковку – в банку.

Пиво, яке хочеться пити і прохолодним, і гарячим. Пиво, яке пахне домашнім затишком. Пиво, яке є самодостатнім і водночас особливо смакує і з десертами, і з гострими стравами. Пиво, що є винятковим, бо на нього шанувальники чекають від весни. Пиво, яке й втілює справжній смак свята. Усе це – про “Опілля Різдвяне“. Щоб робить”Різдвяне” втіленням справжнього свята? Три речі: унікальна рецептура, класичний процес традиційного пивоваріння і професійність пивоварів «Опілля», які творять магію народження справжнього святкового пива.

Зварене “Різдвяне” за тим же непорушним принципом, за яким «Опілля» виготовляє всю свою продукцію: тільки натуральні екологічно чисті найякісніші складники. Крім традиційних для пива ячменю, солоду, хмелю і дріжджів, “Опілля Різдвяне” має особливі інгредієнти: екстракти стевії та кориці. Саме стевія як натуральний рослинний підсолоджувач із нульовим рівнем калорій і вуглеводів разом із карамельним ячмінним солодом і створює святковий смак спеціального темного пива “Опілля Різдвяне”. Екстракт кориці у поєднанні з хмелем надає “Різдвяному” особливого аромату справжнього свята: так затишно пахне в домі, коли бабуся готує особливу випічку до Різдва.

Вся особлива магія свята у справжньому пиві “Опілля Різдвяне” з’являється в процесі традиційної технології роздільного бродіння. Народжується “Опілля Різдвяне” майже місяць: спершу 8 діб бродіння, а потім 21 доба дозрівання. Завдяки високій технологічності контролю за всіма процесами та професійності пивоварів «Опілля» особливе святкове пиво має винятковий смак і аромат справжнього святкового пива і якусь неймовірну магію Різдва. Схоже, що у пиво “Різдвяне” броварі додають ще й «секретний» інгредієнт – дух Різдва, що складається з їх любові до своєї справи і прагнення подарувати цю любов усім, хто питиме “Опілля Різдвяне”.

Щоб максимально зберегти для Вас все багатство смаку та аромату справжнього різдвяного пива, броварі «Опілля» цього року підібрали для нього ідеальну упаковку – алюмінієву банку. Тому вперше розлите в банку “Опілля Різдвяне” обдарує Вас ідеально збереженим особливим смаком та ароматом справжнього святкового пива. Пива, яке з натуральних складників завдяки традиційному способу роздільного пивоваріння броварі «Опілля» магією професіоналізму і любові перетворили на справжній смак свята, назва якого –”Опілля Різдвяне”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #Опілля різдвяне, #пиво, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: