У ТНПУ провели навчання з реагування на надзвичайні ситуації

Опубліковано:
12 Грудня, 2023

Згідно з розпорядженням міського голови у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка провели навчання з підготовки органів управління, сил і засобів Тернопільської міської субланки Тернопільської міської територіальної громади до реагування на надзвичайні ситуації.

Загрози, повʼязані з припиненням постачання газу, води, тепла та електрики в зимовий період.

Заступник міського голови Владислав Стемковський, який супроводжував навчання прокоментував:

«Голови ОСББ, управителі багатоквартирних будинків та всі тернополяни мають бути готовими до критичної ситуації у разі відсутності електроенергії, газу, тепла та водопостачання, тому ми продовжуємо практичні навчання Тернополем. Дякувати Богу та хлопцям у нас зараз все гаразд, але в разі реальної загрози та зупинки подачі життєво необхідних засобів, ці навчання стануть у пригоді».

Проректор із соціально-економічного розвитку Олег Гирило запевнив, що ТНПУ готовий до випадку надзвичайної ситуації, люди проінформовані та інструктажі проведено, але вірить, що з Божою допомогою ці знання не доведеться застосовувати практично.

Спілкування відбулось у вільному форматі, під час якого кожен із присутніх міг уточнити будь-який нюанс. Спільно обговорили поетапні алгоритми дій у разі потреби. Таке навчання у ТНПУ було дванадцятим у Тернополі.

На завершення Владислав Володимирович подякував тернополянам за розуміння та активну участь у навчаннях, бо попереджений – значить озброєний.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #навчання у тнпу, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: