З’явилась стовідсоткова ознака наближення свята, яку вже можна скуштувати

Опубліковано:
12 Грудня, 2023

Є прикмета, яка ще до прикрашених ялинок, новорічної ілюмінації і запаху мандаринів повсюди стовідсотково вказує на наближення Різдва, Нового року та інших зимових свят. Ця точна ознака – поява на полицях крамниць “Різдвяного” від «Опілля».

Опілля Різдвяне” – це особливий лімітований сорт пива, яке тернопільська броварня спеціально варить з нагоди різдвяно-новорічних свят. “Опілля Різдвяне” – це зимове темне пиво, зварене з найякісніших натуральних складників за класичною технологією роздільного бродіння. Саме це робить “Різдвяне” справжнім пивом, смак та духмяний аромат якого ні з чим не сплутаєш, бо вони – виняткові. “Опілля Різдвяне” – це і є справжній смак свята.

Тим більше, що цього року традиційне святкове пиво “Різдвяне” броварня «Опілля» вперше розливає ще й у пивні банки. Вслід за експортовою серією пива «Опілля» банковий формат “Різдвяне” здобуло завдяки доведеним перевагам банки як тари. Саме алюмінієва банка найкраще зберігає свіжість, якість і аромат пива. Для духмяного “Різдвяного” з ароматом кориці та особливою солодкістю ячмінного карамельного солоду і рослинного екстракту стевії банка підходить ідеально.

Придбати “Різдвяне” можна по всій Україні: на розлив – у мережі фірмових магазинів «Опілля», в барах, пабах, ресторанах; пляшкове і банкове – у безлічі невеликих крамниць та в продуктових супермаркетах найбільших торговельних мереж України “АТБ”, “Ашан”, “Біле Сухе”, “Велика Кишеня”, “Велмарт”, “VARUS”, “NOVUS”, “Сільпо”. Чимало шанувальників “Різдвяного” вже встигли не тільки помітити в продажу, а й придбати і поласувати смаком свіжого святкового пива «Опілля». Тим, хто ще тільки в особливому передчутті прагне відкупорити першу в цьому сезоні банку чи пляшку “Опілля Різдвяного”, можна тільки позаздрити: на них чекає справжнє свято!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #Опілля різдвяне, #Різдвяне, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: