Кохання на волі: у Збаразькій виправній колонії відбулося весілля за ґратами

Опубліковано:
10 Грудня, 2023

7 грудня 2023 року в державній установі “Збаразька виправна колонія (№63)” відзначилось неабияким подією – весілля засудженої, яка зробила крок до вирішення особистого щастя, офіційно одружившись із коханим, який зараз перебуває на службі у Збройних Силах України та взяв відпустку для цього важливого моменту.

Урочистості відбулися відповідно до чинного законодавства, а адміністрація установи активно підтримує такі ініціативи, оскільки вона вбачає в них можливість створення позитивного впливу на засуджених. Сприяння реєстрації шлюбів в умовах обмеження свободи є частиною стратегії підтримки соціальних зв’язків та інтеграції засуджених у суспільство після звільнення.

Фото Збаразька виправна колонія (№63)

Ця унікальна історія свідчить про те, що навіть в умовах в’язниці можливі важливі та значущі події, які формують позитивний вплив на подальше життя осіб, які перебувають під владою закону.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весілля, #Збаразька виправна колонія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: