На набережній Тернопільського ставу традиційно відбувся забіг Святих Миколаїв

Опубліковано:
10 Грудня, 2023

На Тернопільському ставі відбувся традиційний костюмований забіг “Миколаїв”. Організатори заходу — Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, зібрали кошти та подарунки для військових – повідомляє Суспільне.

За словами директорки центру Вікторії Безгубенко-Гнатишин, учасники події мали можливість приєднатися, пожертвувавши 50, 100 або 150 гривень на подарунки для бійців. У заході взяли участь близько півсотні осіб.

Мета заходу — підтримка військових, а також збір коштів для підготовки подарунків. Організатори підготували майже сотню подарункових наборів на суму 13 тисяч гривень, з допомогою місцевих підприємців та волонтерів.

Солодощі та листи для захисників. Фото: Суспільне Тернопіль

Олена Мудра, керівниця благодійного фонду “Промінь сонця”, розповіла, що серед подарунків є шкарпетки, грілки та нагрівачі їжі. Учасники мали можливість не лише підтримати військових, а й зануритися в святковий настрій.

Забіг пройшов на відстань 5 кілометрів, а для дітей була організована дистанція у 800 метрів. Учасники заходу віком від 5 до 70 років.

Спортсмен-аматор Андрій Ворох виграв захід, пробігши 5 км за 16 хвилин. Він висловив свою підтримку військовим та побажав їм найшвидшої перемоги.

Андрій Ворох, тернополянин. Фото: Суспільне Тернопіль

Учасники також були викликані підготувати костюми або святкові аксесуари. Захід організовують вже п’ять років підряд, а його учасники отримали пам’ятні призи та солодощі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #забіг, #набережна, #святий миколай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: