У цей вечір розквітнуть жоржини: Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Тернополі

Опубліковано:
9 Грудня, 2023

Пориньте у свiт величi рiдної культури! Народна артистка України, спiвачка Наталiя Бучинська та вiдома тернополянка 10 грудня виступить у рiдному мiстi iз великою сольною програмою. Вечiр обiцяє стати особливим для усiх прихильникiв української музики та таланту артистки. Подiя вiдбудеться у ПК “Березiль” та розпочнеться о 18:00, повiдомили органiзатори VINIL Concert agency.

У цей вечiр Наталiя Бучинська представить програму пiд назвою “Жоржини”, яка готує спецiально для жiнок i всiх, хто цiнує красу та музику. У своєму зверненнi до глядачiв, артистка наголошує: 

“Кожна українка – це прекрасна квiтка. Чи це маленька дiвчинка, чи мати, чий син боронить рiдний край, чи бабуся, котра веде холодним ранком внука у садок, – саме вони i є тими чудовими українськими квiтами – жоржинами”.

Програма вечора буде рiзноманiтною та включатиме сердечну лiрику, вiдкоректована вiйною, адже лiнiя жiночої долi є оберегом героїчної iсторiї України. Також у цей вечiр звучатимуть запальнi танцювальнi композицiї та українськi народнi пiснi, якi торкнуться до душi кожного присутнього.

“Концертна програма «Жоржини» – це живий звук, несподiванки, сюрпризи та двi години прекрасної української пiснi! Ви вартi того, щоб почути краще, своє, миле серцю i душi, а також поспiвати з улюбленою Народною артисткою України Наталiєю Бучинською. Не пропустiть зустрiч з прекрасною українською пiснею!”, – запрошують на подiю органiзатори VINIL Concert agency.

10 грудня / 18:00 – Тернопiль, ПК “Березiль” iм. Леся Курбаса

Квитки на подiю за посиланням: https://bitly.ws/ZdHb

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виступ, #концерт, #Народна артистка України, #Наталія Бучинська, #програма, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: