«Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» здобула дві перемоги та отримала суперників у Кубку

Опубліковано:
8 Грудня, 2023

30 листопада і 2 грудня у рамках третього туру чоловічої Суперліги-Дмарт сезону 2023/24  тернопільська «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» зустрічалася із ВСК «Буковина» (м. Чернівці) та чернігівським ВК «Буревісник-ШВСМ».

У перший поєдинку тернопільські волейболісти здобули дещо несподівану перемогу над одним із лідерів турнірної таблиці – «Буковиною», віддавши супернику лише другу партію.

Приз MVP отримав капітан «Поліції» Володимир Мірчев.

«Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» – ВСК «Буковина» – 3:1 (25:20, 18:25, 25:22, 25:22).

У суботньому подинку тернополяни святкували впевнену звитягу над аутсайдером чемпіонату чернігівським «Буревісником.

Найрезультативнішим гравцем капітан «Поліції охорони» В. Мірчев (21 очко). Приз MVP отримав пасуючий тернопільської команди Андрій Пасажін.

«Буревісник-ШВСМ» – «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» – 0:3 (12:25, 20:25, 15:25).

Стартовий склад «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо»: Мірчев (21 очко), Глабай (10), Рязанов (8), Черняк (7), Пасажін (6), Оніпко (2), Мамчур (л), Макатуха (л). На заміну виходили: Корнєєв (0), Дідух (0).

У четвертому турі 16 і 17 грудня «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» гратиме відповідно із ВСК «Юридична академія» м. Харків та
«Збірна Полтавської області ВК «Решетилівка-Барком».

30 листопада відбулося жеребкування ІІІ-го етапу Кубка України серед чоловічих команд сезону 2023/2024 років.

У сьогоднішній церемонії брали участь колективи Вищої, першої та другої ліг, які вдало подолали попередній раунд відбору, а також представники елітного дивізіону, що посіли 5-9 місця в рейтингу минулого сезону. За підсумками жеребкування «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» гратиме у групі Л, суперниками тернопільських волейболістів стануть ВК «Покуття» (Снятин) і ВК «Бахмут» (Бахмут).

Матчі відбудуться 26-28 грудня. Переможці вищевказаних груп вийдуть до фінального етапу. Там на них уже чекають клуби, що посіли 1-4 місця за результатами розіграшу Суперліги-Дмарт сезону 2022/23.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волейбол, #ЗУНУ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція охорони, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: