«Пункт психологічних практик»: започаткували проєкт для рятувальників Тернопільщини

Опубліковано:
5 Грудня, 2023

Психологічна служба Головного управління ДСНС України у Тернопільській області розпочала реалізовувати проєкт «Пункт психологічних практик». 

Створили його задля  зміцнення кадрового потенціалу та збереження психічного здоров’я рятувальників. Також мета проєкту –  у рятувальників психологічної здатності долати стреси та важкі періоди конструктивним шляхом та інших професійно-важливих психологічних вмінь та знань.

«Реалізацію проєкту психологи Служби порятунку розпочали з психоедукційних занять. Сьогодні таке заняття, у формі інтерактивної мінілекції, за участю фахівців Центру управління в надзвичайних ситуаціях провели для співробітників оперативно- диспетчерської служби. Воно передбачало, як навчальний, так і мотиваційний компоненти, спрямовані на засвоєння навчального матеріалу, а також колективне обговорення почутого, обміном думками та досвідом. Завдяки цим заходам, ми прагнемо створити сприятливі умови для зміцнення психологічної стійкості наших колег у робочому середовищі та підвищення їхньої професійної ефективності. Це один із кроків у підтримці та збереженні психічного здоров’я у складних ситуаціях», – розповіли в обласному управлінні ДСНС.

null

Фото з мережі Інтернет

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #Пункт психологічних практик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: