Тернополянин Владислав Касіян – чемпіон світу з кікбоксингу

Опубліковано:
5 Грудня, 2023

Тернополянин Владислав Касіян – чемпіон світу з кікбоксингу за версією Wako. Змагання відбувалися з 17 по 25 листопада у місті Альбуфейра в Португалії.

Тернополянин змагався у віковій категорії разом із 16-ма спортсменами з різних країн світу. Суперники були з Ізраїлю, Казахстану, Азербайджану та Греції. Загалом Владислав Касіян провів чотири поєдинки.

«Наш спортсмен вдруге зустрівся з представником Ізраїлю. Це друга перемога над суперником, яка дала можливість тернополянину пройти в 1/4.  Також в 1/4 був суперник із Казахстану, а в 1/2 боротьба з представником Азербайджану. Завдяки настановам тренера, правильному плану на бій та характеру Владислав Касіян здобув перемогу та вихід у фінал Чемпіонату світу. У фіналі відбулося протистояння українця та спортсмена із Греції, результатом боротьби стало те, що тернополянин здобув титул чемпіона світу з кікбоксингу WAKO», – розповіли у Тернопільській міській раді. 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Владислав Касіян, #кікбоксинг
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: