Тернополянка перерахувала кошти інтернет-шахраям, які пропонувала купити штучну ялинку.

Жінка віддала зловмисникам 1450 гривень, однак товар так і не отримала. Продавець перестав відповідати на повідомлення і дзвінки, а потім взагалі зник з мережі.

Про це поінформували в управлінні Нацполіції Тернопільщини.

«Поліція розповіла кримінальне провадження. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи, аби становити особу афериста. Працівники поліції вкотре звертаються до мешканців Тернопільщини, бути обачними та не здійснювати повну передоплату за товар. Ретельно перевіряйте інформацію про продавця почитайте відгуки про нього в інтернеті, шукайте історію роботи онлайн-магазину, введіть мобільний номер продавця в інтернет-пошуку. Не повідомляйте невідомим реквізити вашої картки, які маєте право знати лише ви: термін дії карти, коди, одноразові паролі, які приходять на телефон. Не переходьте за сумнівними посиланнями для оплати, які надсилають продавці чи покупці», – кажуть поліцейські.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аферисти, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: