«Українська команда» Тернопільщини передала на фронт ще один автомобіль 

Опубліковано:
2 Грудня, 2023

Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати воїнів.  Волонтери знову передали автомобіль на фронт. Цього разу автівку отримала 42 окрема механізована бригада, у складі якої Україну захищають багато наших земляків. 

Про це розповів лідер «Української команди» в Тернопільській області, народний депутат Микола Люшняк. 

Зима приносить нові виклики для наших захисників та захисниць, а тому тил має допомогами ще інтенсивніше. Наша команда передала землякам на фронт ще один автомобіль. Він допоможе швидше пересуватися позиціями, адже кожна секунда на фронті вирішальна, – зазначив Микола Люшняк.

Нагадаємо, також «Українська команда» оголосила збір на хотпаки для воїнів. Інформацію шукайте на сторінках волонтерського штабу у соцмережах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобіль, #люшняк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: