На Тернопільщині вже 9 людей померли від ускладнень коронавірусу

Опубліковано:
28 Листопада, 2023

Ще 500 хворих на грип та ГРВІ за тиждень. Станом на зараз на Тернопільщині недуги виявили у 5 682-ох осіб. Це свідчить про високий рівень інтенсивності епідпроцесу.  Окрім цього, тернополяни продовжують хворіти на COVID-19. Уже зареєстровано понад 300 випадків захворювання.

Завідувачка відділу епіднагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України» Світлана Маціпура відзначає, що кількість хворих збільшується. За тиждень, що минув, зареєстровано 365 хворих на коронавірус. За тиждень перед ним — 279 випадків ковіду. З початку епідсезону вже є і 9 смертей від ускладнень коронавірусу. Восьмеро померлих не мали щеплень від коронавірусу.

Фахівці Тернопільщини додають, прогнозують і другу хвилю інтенсивності захворюваності грипом, ГРВІ та ковідом. Її очікують в січні-лютому. Наразі ж радять щеплення і уникати переохолоджень. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: