Ректор ТНПУ на звітній конференції ВФАС: успіхи та досягнення студентського футболу

Опубліковано:
27 Листопада, 2023

Ректор ТНПУ Богдан Буяк взяв участь у звітно-виборній конференції Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, яка відбулася 23 листопада, у Києві у Будинку Футболу.

Делегати підвели підсумки діяльності за 2017-2023 рік.

За цей час було проведено значну кількість студентських всеукраїнських змагань та міжнародних змагань в Україні з футболу, футзалу та пляжного футболу.

Команда Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка упродовж звітного періоду відзначалася стабільними успіхами, будучи активним учасником усіх змаганнях. 

За вагомий внесок у розвиток та популяризацію студентського футболу ректор ТНПУ Богдан Буяк отримав подяку від президента ВФАС, народного депутата України Івана Кулька.

Загалом, за підсумковою інформацією Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, на міжнародній арені українські футбольні та футзальні збірні вибороли 18 призових місць на міжнародних турнірах. Здобули дві золоті медалі, 11 срібних та 5 бронзових.

На Чемпіонатах світу та Європи українські студенти показали професійність та принесли неймовірний успіх українського студентського футболу.

Також делегати високо оцінили роботу президента Івана Крулька. Він вирішив покинути пост президента ВФАС, у зв’язку зі своєю новою роботою на посту Президента Федерації біатлону Україну.

Новим Президентом обрали Романа Гребу, людину доволі відому в учнівському та студентському спорті країни.

Першим віце-президентом — Вадима Місюру, віце-президентами: Петра Кулікова та Олега Лащука, виконавчим директором — Артура Горіна.

null
null
 

Провідний фахівець зі зв’язків із громадськістю 

ректорату ТНПУ Оксана Чмиленко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Богдан Буяк, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: