Студенти Тернопільського педагогічного за активну волонтерську діяльність отримали несподіваний фідбек з фронту

Опубліковано:
27 Листопада, 2023

95 окрема десантно-штурмова бригада на знак вдячностi за пiдтримку передала студентам iсторичного факультету ТНПУ приємнi сувенiри – горнята з логотипами бригади. Такi подарунки отримали 30 найактивнiших юних волонтерiв. 

ТНПУ  постiйно допомагає захисникам, – каже в.о декана iсторичного факультету ТНПУ Володимир Кiцак. – Тут створюють антидроновi рушницi, готують спорядження, плетуть маскувальнi сiтки i передають для ЗСУ, в тому числi i для 95 бригади. Тi, в свою чергу, вирiшили зробити студентам приємний сюрприз”.

Привiз подарунки волонтер Андрiй Грицишин разом зi словами вдячностi вiд вiйськовослужбовцiв:

“Велике спасибi – ви робите велику роботу!”.

Сьогоднi вiдбулося урочисте вручення подарункiв. Сувенiри студенти отримували з рук Андрiя Грицишина та ректора ТНПУ Богдана Буяка.

Очiльник унiверситету надихнув пiдопiчних на новi iдеї тем магiстерських робiт:

“З цього горнятка можете розпочати знайомство з героями 95 бригади – створити життєпис людини, яка жертвує життям заради України, адже люди живуть доти, доки ми їх пам’ятаємо”

Горнята з логотипом бригади за активне волонтерство

Студенти щиро тiшилися подарункам, тримаючи горнята у долонях з особливим трепетом. З їх слiв, цей прояв вдячностi став символом єднання та взаємодiї, пiдкреслюючи важливiсть спiльної пiдтримки на шляху до Перемоги.

Провiдний фахiвець зi зв’язкiв iз громадськiстю

ректорату ТНПУ Оксана Чмиленко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: