Третій Молитовний сніданок Тернопільського коледжу провели у Збаражі

Опубліковано:
26 Листопада, 2023

Третій Молитовний сніданок “З молитвою за Перемогу” ДНЗ “Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” відбувся у стінах Збаразького замку.

Про це повідомляють на сторінці освітнього закладу.

На заході були присутні: заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко, заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель, директор департаменту освіти та науки Тернопільської військової адміністрації Ольга Хома, міський голова міста Збаража Роман Полікровський, представники різних релігійних конфесій та багато інших гостей.

Представники влади і громадськості спілкувались і молились за перемогу Україну, за воїнів і постраждалих, керівників різних рівнів: медиків, освітян, військових, рятувальників, волонтерів, за всіх тих хто вкладає свою частку у наближення Перемоги.

Основною темою виступів переважно були – об’єднання і підтримка один одного у цей нелегкий час для українців.

Розпочався Молитовний сніданок зі спільної молитви, яку прочитав капелан коледжу отець Олексій. Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували захисників Батьківщини всіх поколінь, а також жертв Голодоморів.

Начальник коледжу полковник Вадим Ластовицький зазначив:

«Уже стало традицією щорічне проведення  молитовних сніданків за участю представників влади, різних релігійних конфесій та організацій, а останнє десятиріччя в Україні молитовні сніданки стали заходами загальнонаціонального і регіонального рівнів, об’єднавчою духовною платформою для українського суспільства».

У заході прийняли участь більше тридцяти курсантів коледжу, які зачитували молитви та виконували музичні композиції.

“Молитовний сніданок є чудовою нагодою для молоді відчути дух єднання та спілкування про те, що об’єднує. Якими би різними ми не були, якого б не були віросповідання, в Україні ми живемо в єдиному суспільстві і його слід будувати на духовних цінностях. Віримо, що наші молитви до Бога будуть почуті”, – наголосили у Тернопільському коледжі.

Фото: Тернопільський коледж. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Професійний коледж, #Третій Молитовний сніданок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: