Комод належить до меблів, які відрізняються своєю практичною функціональністю, а також є чудовим елементом декору спальні. Саме комод допоможе зберігати різні речі, починаючи від постільної білизни та завершуючи особистими дрібничками. А ще його присутність створить комфортну та стильну атмосферу затишку в приміщенні. Окрім цього, такі меблі нададуть індивідуальності спальні завдяки простору для декорування. Тому перед тим, як купити меблі для спальні, зокрема комод, радимо ознайомитися з різноманітністю моделей за посиланням https://fayni-mebli.com/ua/bedrooms.html, а також звернути увагу на деякі моменти. Які саме – читайте далі. 

Різновиди комодів

  1. Класичний. Характеризується великими габаритами, а також має розташовані одна над одною шухляди. 
  2. Модель-трансформер. Оптимально впишеться у невелике приміщення. Може мати дзеркало, вбудовану прасувальну дошку або відкидну стільницю.
  3. Комод з дверцятами. Виглядає ідентично шафі. Оснащений додатковими полицями, а також невеликими шухлядками. 
  4. Комод-трюмо. Стане чудовою родзинкою спальні, якщо поєднати його із дзеркалом. Таким чином можна без зусиль отримати витончений туалетний столик.

Великий чи малий?

Для того, щоб обрана модель ідеально доповнила інтер’єр спальні, варто взяти до уваги розміри наявного простору. Так великий комод може його перевантажити та зробити кімнату тісною. А ось малий, навпаки, буде виконувати всі покладені на нього функції, і при цьому дозволить досить ефективно використати простір спальні.

Матеріал теж має значення

Збираючись придбати комод у спальню, обов’язково варто ознайомитися з варіантами матеріалів його виготовлення.  Найбільш популярними вважаються вироби з натуральних матеріалів, зокрема, з деревини. Вони зроблені з цільного масиву та відрізняються певними перевагами:

  • чудова якість;
  • екологічність;
  • функціональність та комфорт;
  • довговічність.

Надати вашій спальні сучасності та ексклюзивності допоможе комод, виготовлений зі скла. Та разом з тим слід обов’язково перевірити зностостійкість такого виробу.

Кольорова палітра

Візуально доповнити дизайн кімнати допоможе правильно підібраний колір комода. Так існують універсальні тони, котрі можна поєднувати з іншими відтінками. До них належать нейтральні: білий, сірий та коричневий. За необхідності зробити яскравий акцент, зверніть увагу на моделі нестандартних кольорів. Але слідкуйте за тим, щоб вони гармонійно доповнювали підлогу та стіни. При виборі кольору обов’язково врахуйте освітлення спальні, оскільки воно може вплинути на правильне сприйняття обраної кольорової гамми.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибір, #комод, #ліжко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спальня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: