Affter Affiliate Program – огляд нового бренду для веб-майстрів

Опубліковано:
23 Листопада, 2023

Аffter – це нова партнерська програма для клієнтів із країн СНД, Північної Америки, Австралії та деяких регіонів Азії. Партнерська програма створена командою професіоналів із 6-річним досвідом роботи у сфері iGaming і великою базою партнерів по всьому світу.

Партнерська програма Affter – це можливість укладати угоди з лідерами беттінгу та гемблінгу по всьому світу. Тому кожен новий клієнт партнерської програми може одразу ж отримати найкращі пропозиції у своєму регіоні, зокрема й унікальні, щоб із першого дня в нього залишився тільки позитивний і максимально ефективний досвід співпраці з партнерською програмою. Далі ми розповімо про всі особливості Affter Gambling Affiliate Program, переваги та правила отримання запрошення до партнерської програми, адже на даному етапі проєкт збирає тільки перевірених вебмайстрів із реальним трафіком на проєкти.

Переваги та особливості партнерської програми Affter

Нижче ми зібрали дані, які допоможуть новим користувачам партнерської програми краще ознайомитися з умовами роботи та співпраці:

  1. ТОП-бренди і великий вибір офферів.
  2. ГЕО: СНД, ринки Tier-1 і Tier-2.
  3. Різні способи оплати: CPA, RevShare (стандартний – 25%, максимальний 45%), гібридний план (CPA + RS).
  4. Внутрішня команда медіабаїнгу.
  5. Зручна внутрішня платформа проєктів, креативи, рекламні матеріали та банери, статистика, S2S Postback.
  6. Доступ до закритої спільноти та спеціальних промокодів і акцій від партнерської програми.

До плюсів, які зараз можна виокремити в партнерській програмі, можна віднести те, що це новий проєкт з новими підходами в галузі Affiliate iGaming, наявність ексклюзивних пропозицій безпосередньо від бренду і велике охоплення ГЕО. З мінусів, безумовно, варто відзначити високий поріг виведення зароблених коштів – 100 USD, що значно більше, ніж у конкурентів. Але завдяки поліпшеним умовам співпраці та конвертованим брендам досягти 100 USD не складе труднощів навіть веб-майстру-початківцю.

Щоб отримати запрошення в партнерську програму Affter, необхідно отримати спеціальний промокод від менеджерів партнерської програми. Інший спосіб – отримати рекомендації від великих гравців ринку, які добре зарекомендували себе в партнерській програмі. І не забудьте підписатися на соціальні мережі проєкту, а також відвідати офіційний сайт affter.com, щоб слідкувати не тільки за новинами як на ринку iGaming, так і всередині команди, а й відслідковувати участь Affter у конференціях, щоб безпосередньо домовлятися про співпрацю на найкращих умовах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #казино, #ставки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: