«Наш народ вражає своєю сміливістю, відданістю та мужністю», – Артур Палатний під час вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Опубліковано:
22 Листопада, 2023

Український народ вражає своєю мужністю, тому обов’язково переможе. Про це заявив керівник волонтерського штабу «Українська команда» Артур Палатний під час вшанування пам’яті Героїв Майдану у День гідності і свободи. 

«Традиційно тут – на Алеї Героїв Небесної Сотні – вшанували памʼять тих, хто ціною свого життя відстояв гідність, волю, свободу усього українського народу. Ми памʼятаємо кожного, хто стояв поряд з нами тоді на Майдані, хто боровся пліч-о-пліч проти злочинного режиму. Ці люди стояли на барикадах, виступали за свої права та принципи, не дивлячись на ризики для власного життя, не дивлячись на страх. Боротьба триває і зараз, але ми неодмінно переможемо ворога. Так, як перемогли тоді», – заявив Артур Палатний.

Він наголосив, що український народ «вражає своєю сміливістю, відданістю та мужністю».

Як відомо, 21 листопада в Україні відзначається День гідності та свободи. В цей день 10 років тому українці вперше вийшли на Євромайдан, щоб захистити свій європейський вибір.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #21 листопада, #Артур Палатний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: