“Наші захисники та дрони змінюють хід війни”, – “Українська команда” передає на передову майже 300 дронів-камікадзе

Опубліковано:
21 Листопада, 2023

Волонтерський штаб «Українська команда» отримав від виробників та передає на передову близько 300 дронів-камікадзе, на які донатили українці під час «дрон-марафону». Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди». 

«Нещодавно ми провели національний дрон-марафон, в якому завдяки вам змогли придбати майже 300 дронів та 10 наземних станцій керування безпілотниками. Це велика партія! Сьогодні ці дрони їдуть на передову. А вже завтра ця «зграя» полетить на голови окупантам», – заявив керівник «Української команди» Артур Палатний.

Кожна така «пташка» – це мінус ворожий танк, БТР, вантажівка. Це плюс 5-10 нових глядачів на концерті в Кобзона, зазначив Палатний.

«Наші захисники та ударні дрони сьогодні змінюють хід війни. А ми, «Українська команда» разом з вами їм допомагаємо», – наголосив керівник волонтерського штабу.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» оголосила національний дрон-марафон до Дня Незалежності. За перші дні українці задонатили на дрони майже 6 млн гривень.

Також повідомлялося, шо «Українська команда» передала партію дронів-камікадзе представникам Головного управління розвідки.

Підтримати проєкти «Української команди» можна за реквізитами:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Артур Палатний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: