Не кращі зараз часи переживає тернопільська команда, але ще гірші – закарпатці. Тож фаворитом протистояння все ж таки вважалася «Нива», яка у домашньому поєдинку намагалася порадувати вболівальників. І вже на початку першого тайму досить непогано із гострого кута пробивав Бороденко, але трішки не влучив у ворота. А вже на восьмій хвилині футболісти ФК «Хуст» відкрили рахунок. Вагін красивим ударом з-за меж штрафної влучив у верхній кут – 1:0. Проте, «Нива» досить швидко відігралася. Дальній удар Давидова воротар гостей відбив, але першим на добивання встиг Бороденко ‒ 1:1. Для Дмитра це дебютний гол за тернопільську команду.

Після забитих м’ячів поєдинок тривав на зустрічних курсах. Під кінець першого тайму гості не за правилами зупинили прорив Бороденка і одинадцятиметровий реалізував Галадей – 2:1, а у компенсований час після подачі з лівого флангу вдруге у матчі відзначився Бороденко.

Після перерви тернопільські футболісти продовжували створювати моменти, намагалися загострювати Галадей та Гатала. Зрештою, останньому таки вдалося відзначитися, він чітко реалізував пенальті після фолу на Дорошенку – 4:1. Після забитого четвертого м’яча «Нива» продовжувала контролювати поєдинок і довела його до переможного завершення. Перша розгромна перемога тернопільського клубу цього сезону.

«Нива» (Тернопіль) – ФК «Хуст» – 4:1 (3:1).

Голи: Бороденко, 18, 45+1, Галадей, 40 (пен.), Гатала, 62 (пен.) ‒ Вагін, 8

Нива (стартовий склад): Механів, Хруставка, Махінка, Давидов, Танчак, Мудрий, Гатала, Бороденко, Дорошенко, Волохатий, Галадей. Запасні: Жупанський, Вольський, Малащук, Бей, Козак, Соколов.

У заключному 18 турі 25 листопада «Нива» в гостях гратиме із львівськими «Карпатами», з якими цього сезону розійшлися миром – 1:1. Ну, що ж, сподіватимемося на футбольне диво, що «Прикарпаття» з яким «Нива» має перевагу в очних поєдинках вдома програє «Агробізнесу», «Буковина» також вдома не переможе «Поділля», а тернополяни здолають львів’ян і здобудуть п’яте місце. Принаймні, теоретично це можливо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нива, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол, #хуст
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: