Як вигідно взяти кредит на банківську карточку?

Опубліковано:
20 Листопада, 2023

Ні для кого не секрет, що позика може стати справжньою паличкою рятівницею в скрутному фінансовому становищі. Кредит є можливістю отримати гроші тоді, коли вони конче потрібні, а взяти їх немає звідки. Приклади? Потрібно внести судову заставу, оплатити лікування, придбати якусь побутову техніку тощо. Ситуацій, коли необхідні гроші, безліч. Питання в тому, який саме кредит взяти. В даному матеріалі розглянемо найпопулярніший на сьогодні варіант – позику на карту банка.

Що означає кредит на банківську картку?

Система кредитних послуг є досить розвиненою в Україні. Сьогодні не проблема взяти позику на вигідних умовах, головне розуміти, яку саме програму кредитування вибрати. Якщо вам потрібна чимала сума (понад 50 тис. грн.) єдиним варіантом є банківське кредитування.

Але в більшості випадків люди зацікавлені в споживчих кредитах до 30 000 грн. Якщо вам потрібні гроші не на бізнес або купівлю авто, а на підживлення сімейного бюджету, можна взяти кредит на карточку за посиланням https://finx.com.ua/, де є все необхідне для оформлення позики у форматі «мікрокредит онлайн».

Оформлення кредиту на карту банка є справжнім трендом завдяки простоті процедури та лояльності до позичальника. Далі детально розглянемо, за що саме мікрокредит має стільки позитивних відгуків.

Переваги кредиту на карту банка

Головним плюсом мікрокредиту є простота отримання, в тому числі можливість оформлення онлайн через Інтернет. Також важливими фактором виступає лояльне відношення до клієнта. Кредит на банківську картку видають мікрофінансові організації (МФО).

Серед переваг кредитування від МФО:

  • можливість зекономити час, оформивши позику онлайн без попереднього відвідування офісу кредитора;
  • мінімальні вимоги до позичальника (повноліття + відсутність судимостей + особисті документи + карта банка);
  • змога отримати кредит без довідки про доходи, поручителів та застав майна, і навіть за поганої кредитної історії.

Отже, мікрокредит – це можливість отримати гроші в борг (до 30-50 тис. грн.) протягом кількох годин, без надання кредитору документів, які б підтверджували офіційний дохід. Особливо важливим є ігнорування з боку МФО кредитної історії позичальника.

Навіть, якщо раніше у потенційного клієнта були проблеми з поверненням позики, це не стане каменем зіткнення для отримання мікрокредиту.

Щодо документів, необхідних для оформлення кредиту. Все, що необхідно мати на руках, це паспорт громадянина України і індивідуальний податковий номер (ІПН). А також карту будь-якого банка, що є резидентом української фін. системи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картка, #кредит, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: