Аматорський футбол: «Подоляни» перемогли івано-франківців

Опубліковано:
20 Листопада, 2023

У 12 турі 11 листопада «Агрон» мав приймати «Пробій» із Городенки, що на Івано-Франківщині, а «Подоляни» на виїзді зустрічатися із «Колосом» (Полонне) проте ці поєдинки не відбулися та були перенесені через повітряну тривогу. Тож у заключному цьогорічному 13 турі 19 листопада «Подоляни» приймали ФАПФ з Івано-Франківська, який цього сезону вже перемагали  – 0:1, а великогаївський «Агрон» тур пропускав.

Тернопільські футболісти вже на другій хвилині відкрили рахунок, відзначився Трух. Не минуло  й 10 хвилин як Жуміга подвоїв рахунок і, здавалося, що вже ніщо не завадить здобути перемогу тернопільським футболістам. Проте гості зуміли дати бій «Подолянам» двічі скоротивши  рахунок упродовж першого тайму – 3:2.

У другому таймі точилася напружена боротьба, де могли забивати обидві команди. І лише на останніх хвилинах поєдинку усі питання про переможця зняв Царюк.

«Подоляни» (Тернопіль) – ФАПФ (Івано-Франківськ) – 4:2 (3:2).

Голи: Трух (2, 43), Жуміга (10), Царюк (85). – Зборовський (32), Пицик (45+1).

Отож, «Подоляни» у 10-х поєдинках набрали 17 очок і на зимову перерву пішли на 2 місці турнірної таблиці. Великогаївський «Агрон» має 16 очок і займає третю позицію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: