Академічна дипломатія: співпраця ТНПУ з Польщею через освітні ініціативи

Опубліковано:
17 Листопада, 2023

Ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Богдан Буяк у складі тернопільської делегації взяв участь в урочистому прийомі з нагоди Дня Незалежності Республіки Польща та 20-ї річниці діяльності Генерального польського консульства в Луцьку.

ТНПУ активно співпрацює з консульством, спільно організовує заходи, впроваджують освітні програми.

“Наш вектор співпраці здавна активний, – каже Богдан Буяк, – за допомоги і підтримки польського консульства у нашому університеті діє освітньо-професійна програма «Середня освіта (Польська мова і література, українська мова і література)», Програма подвійного диплому, академічної мобільності, діє співпраця з 20-ма закладами освіти у Польщі, спільно ми проводили виставки польських стародруків, реалізовували широкий пласт інших цікавих проектів”.  

На фундаменті вже налагоджених зв’язків ректор ТНПУ розраховує і на подальшу співпрацю, яка розширює мережу партнерів, а разом з тим і можливості для студентів, збагачуючи навчальний процес новими підходами та перспективами.

null

Заходи такого роду для університету відіграють ключову роль у підтримці академічної співпраці та культурного обміну. Це не лише сприяє розвитку освітніх програм та міжнародної мобільності, але й формує позитивний імідж університету на міжнародній арені. 

Спільні ініціативи покликані не лише зближувати університет та консульство, а й зміцнювати дружбу обох країн на освітньому рівні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #буяк, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: