Улюбленець всіх поколінь Ілля Найда дасть у Тернополі додатковий концерт

Опубліковано:
15 Листопада, 2023

 Народний улюбленець Ілля Найда вирушає в осінній тур Україною. 26 листопада артист дасть два концерти в Тернополі в ПК Березіль. Початок о 16:00 додатковий та о 19:00, повідомляють організатори VINIL Concert agency.

Більшість його пісень стали хітами та часто лунають на весіллях, днях народженнях та інших святах. «Ти одна така», «Симпатюлька», «Може я вже не той», «А ти була», «Тебе одну», «Жаль не знала вона» та багато інших, – у цей вечір Ілля Найда заспіває багато своїх мегапопулярних пісень. Не обійдеться і без сюрпризів.

«Це буде незабутній вечір щирої української пісні, близької серцю кожному, хто хоча б раз переживав найпрекрасніше почуття кохання! Голос Іллі Найди обожнюють дівчата, а пісні не сходять з денсполів! Без нього не обходиться жодне весілля! Тож будемо запалювати під улюблені хіти разом! Запрошуємо відволіктись від важких буднів та відновити сили разом» – запрошують на подію організатори VINIL Concert agency.

Квитки залишились тільки на додатоквий: https://ternopol.karabas.com/ua/illya-najda-63/order/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ілля Найда, #концерт, #найда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: