Керівник компанії «Креатор-Буд» відвідав форум, присвячений відбудові України у Варшаві

Опубліковано:
15 Листопада, 2023

Керівник будівельної компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда відвідав форум з відновлювального будівництва, який відбувся у Варшаві.

Своїми враження від події Ігор Гуда поділився на своїй сторінці у соцмережі. 

“Кожного разу отримую безліч інсайтів та позитивних емоцій, коли потрапляю на заходи, як сьогоднішній Recovery Construction Forum від Конфедерація будівельників України. Присвячені відбудові України та взаємодії українського те європейського бізнесу, вони збирають людей зі спільним баченням, але різним досвідом та інструментами, що можна використати для загальної мети.

І чи це участь у якості спікера, чи просто відвідувача як сьогодні — це можливість зібратись великим колом однодумців задля вирішення важливих завдань. Адже після розмов та роздумів наступає час дій, і від кожного з нас залежить, наскільки успішно ми здолаємо сьогоднішні виклики”, – зазначив Ігор Гуда.

Зазначимо, форум став платформою подальшої комунікації між будівельними галузями країн-партнерів для прискорення відновлення України.

Фото зі сторінки Ігоря Гуди. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор гуда, #креатор буд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: