Погода у Тернополі на останні тижні осені

Опубліковано:
14 Листопада, 2023

Друга половина листопада у Тернополі та Тернопільській області буде по-осінньому дощовою. Температура буде коливатися у межах +5°С…+15°С вдень та +1°С…+7°С вночі. Далі ви можете дізнатися про погодні умови у період 15-30 листопада більш докладно.

15.11

Денна температура не перевищить позначку + 9°С, а нічна опуститься аж до +4°С. Тернопільцям докучатиме досить сильний пронизливий вітер швидкістю до 12 м/с. Загальна кількість опадів 3,6 мм.

16.11

Цього дня температура не значно знизиться. Удень буде лише на градус холодніше +8°С, вночі температура впаде до +2°C. Вітер стане значно слабшим 7 м/с, опади майже припиняться 0,2мм.

17.11

Температура вдень продовжуватиме знижуватись і не перевищить позначки +7°С. Вночі без змін + 2°c. Хмарність посилиться так само, як і дощ з мокрим снігом, який буде йти майже цілий день, загальна кількість опадів досягне 5,7 мм.

18.11

Неділя у Тернополі та області буде досить холодною. Температура впаде до +5°С вдень та + 3° C вночі. Приємною подією буде припинення опадів у вигляді дощу з мокрим снігом, які будуть йти тільки першу половину дня та не перевищать 2 мм.

19.11

У неділю буде спостерігатися низька хмарність, але без опадів. Денна та нічна температура + 6°С та + 1°С відповідно.

20.11

Значне потепління буде спостерігатися у понеділок. Денна температура підніметься до +10°С, а нічна до +3° C. Опадів не передбачається, хоча буде досить хмарно з невеликими проясненнями.

21.11

У вівторок тернопільчани зможуть насолодитися останніми сонячними осінніми днями. Погода буде ясною з невеликою хмарністю, денна та нічна температура +8°С, та +2°С без опадів.

22.11

День буде досить вітряним, швидкість вітру, який принесе з собою невеликий дощ (0,2 мм) досягатиме 10 м/с. Денна температура +9°С, нічна +4°С.

23.11

Сила вітру значно посилиться, його пориви будуть досягати 16 м/с. Сильно дощитиме весь день, загальна кількість опадів досягне 5,9 мм. Денна температура +15° C, уночі повітря прогріється до +7° C.

24.11

У кінці тижня кількість опадів істотно зменшиться та не перевищуватиме 0,2 мм. Погода буде досить хмарною, але з проясненнями. Стовпчик термометра суттєво знизиться і вдень не перевищить +9°С, а вночі +4°С.

25.11

Останні вихідні осені порадують тернопільчан досить теплою та малохмарною погодою без дощу з денною температурою +9°С та досить холодними ночами +4°С.

26.11

У неділю денна температура без змін. Хмарність дещо посилиться, але опадів не передбачається.

27.11

Низька хмарність, але переважно без опадів. Температура знизиться до +5°С вдень та до 0°С уночі.

28.11

З опадів – мокрий сніг,  також очікується значне зниження температури. Стовпчик термометра вдень підніметься не вище +3°С, а вночі знизиться до -1°С. На дорозі ожеледь.

29.11

Хмарно з проясненнями, однак опади у вигляді дощу з мокрим снігом продовжаться. Денна температура залишиться сталою, нічна знизиться до -2°С.

30.11

Останній день листопада буде по осінньому похмурим принесе з собою дощ з мокрим снігом та низькі температури удень +2°С та вночі -2°С.

Вінницька область

Погода у Вінниці та області з 15 до 30 листопада буде, як і належить осені, холодною та дощовою.

Якщо 15 та 16 листопада пройдуть досить сильні, але короткочасні дощі, а хмарність буде перериватися проясненнями, то вже 17 та 18 листопада дощі стануть значно сильнішими та ще й з мокрим снігом. Денна температура за цей період буде у межах +5°С… + 7°С, нічна +1°С… +3°С.

З 19 по 22 листопада дещо потеплішає, стовпчик термометра підніметься до +7° C… + 10° C. Буде хмарно, але без істотних опадів.

З 23 листопада і до кінця тижня 26 листопада у Вінниці та області будуть спостерігатися короткочасні, але сильні дощі. Денна температура буде досить високою та сталою у межах +10 / 11°С. Нічна температура у межах + 5 / 6°С.

До кінця осені з 27 по 30 листопада температура буде поступово знижуватись з 11°С до 2°С тепла вдень та до 0°С вночі. 30 листопада буде спостерігатися сильний дощ з мокрим снігом.

Хмельницька область

З 15 по 19 листопада у Хмельницькому будуть спостерігатися короткочасні, але сильні дощі, а у суботу 18 листопада навіть з мокрим снігом. Денна температура постійно знижуватиметься від +10°C до +4°C удень та до 0°C уночі. Дощитиме практично кожен день, тож ситуація на дорогах буде небезпечною.

20 та 21 листопада погода значно покращиться. Не дивлячись на заморозки уночі, що сягатимуть -2°С, та досить низьку денну температуру +4°С, погода буде ясною з невеликою хмарністю.

З 22 по 24 листопада у Хмельницькому та області денна температура підніметься до +6°С … +8°С. Вночі стовпчик термометра покаже +1°С … + 4°С. Погода буде переважно хмарною, але невеликі опади будуть спостерігатися тільки у п’ятницю.

Вихідні 25-26 листопада продемонструють малохмарну погоду, яка дещо погіршиться під вечір неділі коли прийдуть досить сильні дощі. Денна температура +6°C … +7°C, нічна біля 2°C.

З 27 по 30 листопада кожен день будуть спостерігатися досить сильні дощі. Денна температура поступово знижуватиметься від +8°С до +4°С, а нічна з +6° C до +2°С.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #погода
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: