В громаді на Тернопільщині створили мурал

Опубліковано:
14 Листопада, 2023
У Скалаті на Тернопільщині створили стінопис. Над розробкою макету працювали діти внутрішньо переміщених людей та місцеві жителі. Про це Суспільному розповіла регіональна координаторка з питань захисту Тернопільського осередку благодійного фонду “Рокада” Віталія Федосєєнко.

За її словами, мурал розписували тиждень на стіні Скалатського будинку культури. Над цим працювали художниці Катерина Рудакова та Дарія Прохорчук.

“На цьому муралі зобразили цінності дітей, які вони хотіли би передати суспільству через малюнки. Це дружба, родинні звʼязки, любов, а також бажання мирного неба. Ще діти намалювали власні захоплення і хоббі”, — каже Віталія Федосєєнко.

null

Під час проєкту “Artolution Mural Project” мурал малювали і у Болгарії.

“Над створенням стінопису в Болгарії працювали біженці з різних країн, в тому числі громадяни України,які у звʼязку з війною вимушені були шукати прихистку в інших країнах”, — каже координаторка.

Організували проєкт Агенство ООН у справах біженців в Україні та Тернопільський осередок Благодійного Фонду “Рокада”.

null

Благодійний фонд “Рокада” надає соціальну, психологічну та юридичну підтримку внутрішньо переміщеним та постраждалим від війни громадянам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мурал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Рокада, #скалат, #тернопіль, #тернопільські новини, #фонд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: