Футбол на Тернопільщині: «Нива» не змогла перемогти «Поділля»

Опубліковано:
14 Листопада, 2023

У 16-му турі 10 листопада тернопільська «Нива» приймала хмельницьке «Поділля», якому цього сезону поступилася – 2:0. Загалом в офіційних зустрічах «Нива» та «Поділля» зустрічалися 10 разів. Шість разів перемогу здобували тернополяни, тричі було зафіксовано нічию та один раз перемагали хмельничани.

У протистоянні у складі жовто-зелених не змогли взяти участі Максим Мудрий, який дискваліфікований через перебір жовтих карточок, досі травмовані Андрій Різник та Максим Демчук.

Обидві команди були налаштовані лише на перемогу, чемпіонат підходить до завершення, а становище команд у турнірній таблиці далеко не найкраще.

Перед поєдинком відбулася яскрава подія, в епіцентрі якої був воротар «Ниви» Максим Механів. Ні, ні, цього разу реп він не читав, а зробив пропозицію руки і серця свої коханій, і Вероніка без вагань відповіла йому: «Так!» Тож Механів вміє не лише на воротах добре стояти і реп читати, а й ще кохати…

Але повернемося до поєдинку. На початку першого тайму невеликою територіальною перевагою володіли господарі, але без особливих загострень попереду. Поступово хмельничани вирівняли ситуацію на полі та почали загрожувати воротам «Ниви», щоправда, ударам футболістів «Поділля» бракувало точності. Перший небезпечний момент у поєдинку створили таки гості. На 37-й хвилині майстерний удар Задої зі штрафного парирував Механів.  Наприкінці поєдинку гострішими вже були атаки тернопільських футболістів, так Гатала, пробиваючи з правого краю, не влучив у дальній кут.

У другому таймі ініціативою заволоділа «Нива». На 53-й хвилині Дмитро Бороденко не зумів замкнути простріл Галадея, на 61-й все той же Бороденко пробивав через себе, після подачі Гатали, та воротар «Поділля» перевів м’яча на кутовий. Через хвилину Василь Танчак довгою передачею вивів на ударну позицію Дмитра Галадея, який з лінії штрафного майданчику завдавав потужного удару по воротах «Поділля», проте трішки невлучно.

Непогані моменти мали Гатала, Бороденко, але їх удари  парирував голкіпер хмельничан. На 88-й хвилині небезпечно пробивав Галадей, у доданий час принести перемогу команді міг Хруставка, але фортуна й цього разу була на боці гостей. У підсумку, матч завершився нульовою нічиєю.

У післяматчевому інтерв’ю в.о. головного тренера «Ниви» Олександр Стахів зазначив, що його команда награла принаймні на гол та мала перемогти.

«Нива» (Тернопіль) – «Поділля» (Хмельницький) – 0:0.

«Нива»: Механів, Зінь, Махінка, Танчак, Давидов, Хруставка, Гатала, Волохатий, Вольський (Бей 86), Бороденко, Галадей

Заміна: Жупанський, Бей, Малащук, Дорошенко, Козак, Соколов.

У 17 турі «Нива» прийматиме закарпатський «Хуст», якому цього сезону поступилася – 2:0.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нива, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: