Тернопільський національний педагогічний університет змагається за першість у конкурсі “Народний бренд-2023!”

Опубліковано:
5 Листопада, 2023

ТНПУ бере участь у конкурсі “Народний бренд-2023!”. Щорічний конкурс стартував, а тому працівників, студентів, випускників, майбутніх абітурієнтів, друзів та прихильників Тернопільського національного педагогічного університету просять підтримати просять підтримати виш.

“Народний Бренд” – це конкурс на визначення найкращих компаній міста. Протягом двох місяців кожен охочий житель зможе проголосувати за улюблений бренд, за результатами цих голосів і визначаються переможці. Всі голоси виводяться станом на попередню добу.

“До честі ТНПУ, у номінації закладів вищої освіти наш університет вже багаторазово виборював перемогу.

Ми дуже цінуємо вашу довіру і щороку її підтверджуємо науковими, навчальними, екологічними, мистецькими, спортивними  досягненнями, корисними проєктами для міста та області, волонтерськими та благодійними заходами.

У 2023 році ТНПУ  вкотре визнаний найкращим педагогічним університетом України за національним рейтингом.

Тож пропонуємо усій університетській та освітянській родині, всім тернополянам підтримати ТНПУ у конкурсі “Народний Бренд” та допомогти зробити вибір своїм друзям і знайомим”, – зазначають на сторінці навчального закладу.

Проголосувати можна ТУТ.

Зверніть увагу: голосування зараховується, якщо ви оберете фаворитів у десяти номінаціях і  підтвердите свій голос, ввівши код, який прийде на ваш телефон.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Народний бренд-2023!, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: