Після 20 листопада невеликі похолодання, що супроводжуватимуться зниженням нічних температур до -7… -2 градусів. Різких морозів можна не боятись.

Ігор Кібальчич, експерт у галузі метеорології та кандидат географічних наук, передбачає невелике похолодання у другій половині листопада.

Проте не слід очікувати рекордних негативних температур. На більшості території України будуть дощі. Вони охоплять навіть південні регіони, де довгий час трималася посуха. Проте снігу можна не чекати, хіба що у Карпатах.

Після 20 листопада раптових змін у погоді не передбачається. Температура повітря залишатиметься вище середніх значень, а типова листопадова мряка стане звичайністю. Місцями можливі короткочасні дощі зі снігом, проте стійкого снігового покриву ймовірно не буде. Водойми ще не обмерзнуть.

Середня температура протягом дня у листопаді коливатиметься від +4 до +10 градусів. Очікується, що сумарна кількість опадів буде на рівні 100-150% від норми. Різких морозів можна не боятись. Проте у другій половині місяця можливі невеликі похолодання, що супроводжуватимуться зниженням нічних температур до -7… -2 градусів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: