Перші два онлайн-видання офіційно зареєструвала у Тернополі Нацрада

Опубліковано:
1 Листопада, 2023

Перші два онлайн-видання офіційно зареєструвала Нацрада з питань телебачення та радіомовлення у Тернополі.

Таке рішення прийняли під час засідання від 26 жовтня.

“Ще 19 нових суб’єктів у сфері онлайн–медіа регулятор вніс до переліку зареєстрованих. Серед тих, хто подався на реєстрацію цього разу…

Окрім того, одразу по 3 вебсайти зареєстрували товариства «Медіа групп» і «Тех медіа груп» із Києва та 2 вебсайти вказав Савчук Т. В. із Тернополя“, – повідомляють на сайті Нацради.

Йдеться про сайти “Новини Тернопільщини” (TeNews) та “Газета Місто“. Про те, що вони стали першими в Тернопільській області офіційно зареєстрованими онлайн-медіа відповідно до нового законодавства, поділився їхній засновник Тарас Савчук.

“Отже, на Тернопільщині два перші зареєстровані онлайн-видання. Вже з десяток років був послідовний в цьому питанні і чекав Закону.

Щиро вітаю себе з цим відповідальним кроком і бажаю усій команді подальших успіхів, розвитку та високих оцінок від читачів. Щиро дякую кожному читачеві за довіру”, – написав засновник. 

Зазначимо, завжди приємно бути першими. Офіційна реєстрація – це наша відповідальність перед читачами повідомляти об’єктивну і достовірну інформацію, працювати відкрито і з користю для громади і країни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вебсайти, #газета місто, #новини тернопільщини, #онлайн-медіа, #тарас савчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: