Спортсмен з Тернопільщини здобув «срібло» і «бронзу» на Чемпіонат України з важкої атлетики

Опубліковано:
1 Листопада, 2023

Спортсмен з Тернопільщини Іван Середа здобув «срібло» і «бронзу» на Чемпіонат України з важкої атлетики. Він змагався у ваговій категорії 55 кілограмів. У ривку підняв 56 кілограмів і посів ІІ місце, а в поштовху підняв 74 кілограми і зайняв ІІІ місце.

Іван Середа – вихованець КУТОР «ТОДЮСШ з літніх видів спорту». За сумою двоборства 130 кілограмів спортсмен встановив особистий рекорд, зайнявши ІІ місце і виконавши ІІ дорослий розряд. Тренується атлет на відділенні важкої атлетики КУТОР «ТОДЮСШ із літніх видів спорту» в селі Озерна у тренера-викладача, майстра спорту України Іванни Ткачик. 

Чемпіонат України з важкої атлетики був присвячений Збройним силам України. Відбувався він у місті Хуст Закарпатської області. Змагалися юнаки і дівчата до 13 років. Загалом участь взяли  майже дві сотні спортсменів із 20-ти регіонів країни та столиці.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #важка атлетика, #Іван Серед, #чемпіонат україни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: