Умови надання кредитів підприємцям від Банку Львів

Опубліковано:
1 Листопада, 2023

Щоб успішно вести бізнес в Україні, особливо за умови нестабільної економіки, потрібно час від часу інвестувати. Гроші необхідні й у процесі роботи, для поповнення обігових коштів, виплат працівникам тощо. Кредити підприємцям від Банку Львів допоможуть швидко вирішити фінансові проблеми або опанувати новий напрям, щоб витримати конкуренцію.

Не варто витрачати власні заощадження чи позичати великі суми у друзів, щоб інвестувати в розвиток власної справи. Кошти від фінансової установи надаються без застави, чекати схвалення рішення не доводиться дуже довго. Розрахувати суму щомісячного платежу зручно за допомогою онлайн-калькулятора на сайті Банку Львів.

Коли та як варто отримати кредит для бізнесу

Потреба в додаткових коштах виникає у підприємців у різних ситуаціях. Не завжди є можливість вкласти власні гроші, щоб розкрутити бізнес, але часто це необхідно. Послуга кредитування допоможе компанії швидше опанувати нові напрями, щоб привернути більше клієнтів та завжди бути на крок попереду конкурентів. Додаткове фінансування дозволить втілити цікаві ідеї, поповнити обіговий баланс у разі нестачі коштів.

Банк Львів завжди реально оцінює бізнес та його потреби. Тому сума кредиту, яку може отримати підприємець, залежить від поставлених ним цілей і задач. Іноді потрібні швидкі, відносно невеликі позики або чималі суми для серйозних інвестицій. Для отримання позики не треба відразу звертатися до відділення – подати заявку дуже зручно онлайн на сайті фінансової установи.

Попередньо варто оцінити можливості компанії, адже щомісячно потрібно буде вносити мінімальні платежі. Важливо, щоб остаточна сума не була занадто великою, адже тоді можуть виникнути проблеми з оплатою. Якщо з якихось причин сплачувати гроші за встановленим графіком неможливо, про це потрібно оперативно повідомити співробітника банку. Він знайде оптимальне рішення (наприклад, реструктуризація).

Що потрібно для отримання кредиту для підприємця

Позика надається за таких умов:

  • ведення бізнесу – не менше ніж 9 місяців, за терміном державної реєстрації мінімум 3 місяці;
  • документи – паспорт, індивідуальний податковий номер, розширена виписка за рахунком за останній рік, довідка про доходи;
  • надання без застави суми від 100 тисяч до 2 мільйонів гривень;
  • терміни фінансування – від 1 місяця до 3 років;
  • можливість дострокового погашення без комісій або пені.

Після подачі заявки на сайті та зв’язку з менеджером банку всі документи можна надіслати онлайн, а потім підписати договір у найближчому відділенні й отримати кошти. Для прийняття рішення щодо видачі потрібно 1–2 дні. Перевага надається жителям Львівської та інших областей заходу України, тому в заявці важливо вказати місце реєстрації.

“Джерело: Сайт www.banklviv.com”

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банк львів, #кредит, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: