Подарунки на Новий рік для малечі: матеріальні ідеї та враження

Опубліковано:
26 Жовтня, 2023

Зима — та пора року, яку дітлахи чекають найбільше. Все тому, що з першим снігом їх чекають дива, подарунки та солодощі. Погодьтеся, всі ми інколи хочемо побути дітьми.

Та роль дорослих — зробити зимові свята для діток особливими, у чому завжди допомагають презенти. Тож сьогодні ми наведемо приклади вдалих ідей сюрпризів під ялинку та розкажемо про новорічні подарунки bodo. Все для того, аби підготувати вас до свят і допомогти малечі повірити в чудеса.

Враження від bodo — найкращий новорічний сюрприз

Відразу переходимо до важкої артилерії та пропонуємо емоційні презенти, які викликають в дитини щирі емоції та посмішку.

  • Заїзд на картингу — чудовий дарунок для хлопчика. Йому видадуть захисне екіпірування, після чого він сяде за кермо технічно справного карту — дуже безпечного транспорту. Катання на карті сприяє розвитку м’язової та зорової пам’яті, покращує емоційний настрій учасника заїзду.
  • Шоколадний майстер-клас — мрія ледь не кожної дитини. Вона відвідає справжній кондитерський урок, на якому приготує справжні шоколадні цукерки із начинкою з праліне. Для приготування смаколиків використовують виключно натуральні інгредієнти без штучних додатків.
  • Створення картини з епоксидної смоли. Малювання — заняття, яке любить кожна дитина. Робота із епоксидною смолою, глітерами, пігментами та іншими матеріалами — не просто процес творення незвичайної картини, а й отримання букета неповторних емоцій у процесі створення.

Пропонуємо вам відвідати сайт інтернет-магазину вражень bodo й обрати емоційний варіант сюрпризу дитині. Порадуйте її незабутніми емоціями та щасливими спогадами про дитинство у майбутньому.

Що ще покласти дітям під ялинку

Яскраве пакування, великий бант і відчуття несподіванки — ось що приваблює дітей насправді, коли вони розгортають подарунки. Тому вони з таким великим трепетом біжать вранці до ялинки та шукають пакуночок зі своїм ім’ям.

Але головний біль батьків — що ж такого цікавого загорнути в той пакунок? Якщо й у вас із цим виникає морока, пропонуємо вам ознайомитися зі списком нижче.

  • Книга. Так, це чудовий подарунок для дитини будь-якої статі та віку. Оберіть тематичну книгу залежно від того, що цікаво дитині: казки, пригоди, енциклопедії про тварин чи рослин тощо. Такий презент може бути як в паперовому варіанті, так і в електронному.
  • Прикраси. Заколки, банти, резинки й інші аксесуари для волосся — те, що потрібно кожній модниці. Ви можете обрати таке, що вона попросить вас вчепити їй на честь особливого свята, або ж повсякденний варіант для зачісок.
  • М’яка піжама. Затишок і комфорт важливий для кожної людини. Піжама з героями улюбленого мультфільму чи казки викличе захват у вашого малюка, а також дозволить почуватися як вдома де б вона не була: в гостях у бабусі, на відпочинку чи на ночівлі в найкращого друга.
  • Картина за номерами. Малювати люблять всі, часом навіть і дорослі. Ескіз із наведеними контурами та цифрами кольорів допоможуть створити юному художнику свій перший шедевр, займе його на тривалий час, а процес створення принесе справжнє задоволення.

Будьте для своїх дітей справжніми чарівниками — даруйте їм сюрпризи, про які вони мріють та здійснюйте їх бажання. Дитинство дається раз на все життя, тож воно обов’язково має бути щасливим.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новий рік, #подарунок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: