Команда ТНПУ зіграла контрольний матч проти “Поділля”

Опубліковано:
23 Жовтня, 2023

18 жовтня, на стадіоні селища Велика Березовиця контрольний поєдинок провела студентська футбольна команда Тернопільського національного педагогічного університету і місцева колектив “Поділля”. Студенти святкували перемогу – 3:0.

Одразу зазначимо, що “подоляни” виступала експериментальним складом. Студентська ж команда готується до старту чемпіонату України серед вищих навчальних закладів, який стартує наступного тижня.

М’ячі за команду ТНПУ забили: Володимир Мостовий (“Колос” Бучач), Максим Яцків (“Галич” Збараж) та Денис Боднар (ФК “Іванівка”).

Студентська команда виступала в такому складі: Загурський Дмитро, Чубатий Арсен, Милян Віталій, Чорній Віктор, Зиско Артем, Дишлюк Володимир, Мостовий Володимир, Ландяк Микола, Ласий Андрій, Купчак Михайло, Яцків Максим. На заміну виходили: Літус Андрій, Боднар Денис, Мошовський Марʼян, Іванюк Олександр, Садовський Василь, Рупа Андрій, Кузняк Віталій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поділля, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНПУ, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: