Набирає шалених переглядів у тіктоці: нова українська зірка Golubenko дасть сольний концерт у Тернополі

Опубліковано:
21 Жовтня, 2023

Пісні, написані мовою душі, де кожен рядок чітко передає всю сутність людських почуттів. Саме так можна охарактеризувати творчість нової української зірки – Golubenko. Його сольний концерт відбудеться 11 листопада в Українському домі «Перемога», що у Тернополі. Початок о 19:00, повідомили організатори VINIL Concert agency.

Golubenko – нове ім’я українського шоу-бізнесу. Це щирий романтик, який своїми піснями закохує наче вперше. Його творчість запам’ятовується з перших нот, а харизма показує, що він не боїться експериментувати.

Пісні Golubenko, серед яких  “Знову”, “Дотики”, “Просто”, “Холодна весна”, “Якби ти була піснею”, “Не шукай”, ‘Мила”, вже встигли завоювали любов слухачів та стали неймовірно популярними. Його відеороботи показують всю суть пісень, намагаючись передати глядачу кожен рядок, кожен тремтячий погляд.

“Творчість Golubenko продовжує набирати шалені перегляди у мережі TікTок, а на кожну його пісню вже знято тисячі найрізноманітніших відео. Не пропустіть великий сольний концерт нової зірки українського шоу-бізнесу!” – запрошують на концерт організатори VINIL Concert agency.

Квитки за посиланням:
https://bitly.ws/VXjE

Подія у Тернополі відбудеться у рамках концертного туру Golubenko містами України. Загалом, він охопить такі міста:

10.11 – Львів

11.11 – Тернопіль

12.11 – Житомир

17.11 – Борислав

18.11 – Долина

19.11 – Хмельницький

Відео:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Golubenko, #сольний концерт, #український дім перемога
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: