У Дні енергії на Тернопільщині дітей вчили бути екосвідомими

Опубліковано:
19 Жовтня, 2023

У Дні енергії у чортківській громаді дітей вчили бути екосвідомими. Тематичні заходи відбулись у Чортківських гімназіях №2 та №6, ліцеях №1 та №5, Горішньовигнанській гімназії з дошкільним відділенням, Білівському опорному закладу ЗСО, дошкільних навчальних закладах №3 та №6.

Вихованці цих закладів долучилися до інтелектуально-розважальних ігор «Все про електроенергію». Відбулися години спілкування на тему «День сталої енергії», «Енергозбереження. Що і як ми можемо зробити?». Проводили заходи «Енергозбереження – стосується всіх, користь для кожного», акції «Здай батарейку – врятуй їжачка», заняття «Земля – наш дім! Бережімо його», «Що трапиться, якщо не буде світла?».

Також діти переглядали відео про економне споживання електрики і влаштували виставки малюнків на тему «Як використовувати електроприлади вдома», оформляли проект «Школа, енергоефективність і я», складали правила-поради для учнів молодших класів тощо.

«На виконання програми проекту ЕХСІТЕ (впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки), учасником якого є Чортківська громада, відповідно до Комплексної програми з енергоефективності та клімату на 2023-2025 роки з метою інформування і мотивації громадян до впровадження енергетичних і кліматичних заходів задля сталого розвитку у нашій громаді відбулось чимало тематичних подій з нагоди Днів енергії», – розповіли у Чорктівській громаді. 

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дні енергії, #Екосвідомість
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: