У Тернополі виявили іноземця, який намагався незаконно легалізуватись в Україні

Опубліковано:
15 Жовтня, 2023

З початком повномасштабної війни Тернопільщина відчула відтік іноземних громадян.

Однак це стосується здебільшого студентів,  що належним чином документували своє місцеперебування. А от порушників міграційного законодавства не лякає ні війна, ні правові наслідки їхніх протиправних дій. Відтак міграційники краю продовжують проводити посилені заходи щодо виявлення іноземців з неврегульованим статусом перебування на території України.

Днями міграційники разом із правоохоронцями у Тернополі виявили громадянина Республіки Азербайджан,  якого раніше суд визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 332-2 Кримінального кодексу України, а саме, іноземець перетнув кордон України за документами, що містять недостовірні відомості.  Однак порушник не став на шлях виправлення. Повернувшись в країну походження, він змінив свої персональні дані й повторно спробував легалізуватися в Україні, але це йому не вдалося. Міграційники притягнули порушника до адміністративної відповідальності та направили відповідні матеріали до правоохоронців, оскільки в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення.

Також будуть вжиті заходи щодо притягнення до відповідальності всіх причетних осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міграційна служба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: