Тернопільчанин, щоб уникнути штрафу, звинуватив патрульних у крадіжці 100 доларів

Опубліковано:
11 Жовтня, 2023

Житель Тернопільщини не захотів платити штраф за порушення правил дорожнього руху, а тому звинуватив патрульних у крадіжці з гаманця 100 доларів. Інспектори зупинили водія евакуатора увечері 9 жовтня. Він транспортував трактор без спецзасобів, а тому йому виписали йому штраф. У відповідь чоловік подзвонив на лінію «102» і звинуватив патрульних у крадіжці. Проте відео з нагрудних камер інспекторів засвідчило, що чоловік сказав не правду. Тепер тернопільчанин платитиме два штрафи. 

Водія евакуатора патрульні поліцейські зупинили у Підгайцях. Працівники поліції вказали чоловіку на порушення правил дорожнього руху і почали оформляти протокол. Однак це не сподобалося кермувальнику і він почав хамити, а далі зателефонував на лінію «102» і повідомив, що поліціянти з його гаманця викрали 100 доларів.

«На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Працівники вилучили відео з нагрудних камер інспекторів та переглянули його. Інформація заявника не підтвердилася й після цього оперативники почали встановлювати місцеперебування “жартівника”», – розповів начальник Бережанського відділу поліції №1 Сергій Гаврилюк.

Після оформленого протоколу за порушення ПДР, чоловік від’їхати далеко не встиг. Його наздогнали представники слідчо-оперативної групи, і тоді він зізнався, що все вигадав для того, аби уникнути штрафу. 

За такий вчинок на порушника склали ще один протокол відповідно до ст. 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб). Як наслідок, житель Монастириськ замість 510 гривень за порушення ПДР також оплатить ще один штраф, а це 3400 гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 доларів, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патрульні, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: