З 12 жовтня фільм тернополянина “Шлях поколінь” можна побачити в усіх кінотеатрах України

Опубліковано:
11 Жовтня, 2023

З 12 жовтня художній фільм “Шлях поколінь” журналістка і воїна Михайла Ухмана можна буде побачити в усіх кінотеатрах України. 

Кінострічку вже з успіхом демонстрували в США, Канаді, Європі, а тепер її мають можливість побачити всі українці.

Зйомки фільму відбувалися у 2020 році безпосередньо в зоні бойових дій у Донецькій області, де була задіяна справжня бойова техніка і військова розвідка. Інша частина зйомок, проходила на Волині і місті Києві.

Частина грошей від продажу квитків, піде на допомогу Збройним Силам України, адже це фільм про нашу армію та українців, які боролися за свободу в минулому столітті.

“Наш фільм – це реальна, трішки містична історія, де є місце пострілам, любові, дружбі, хоробрості і перемозі над російським окупантом,” – пише Михайло Ухман.

Шлях поколінь – це історія одного київського хлопця, який живе своїм життям, вважаючи, що проблеми країни, його не цікавлять. Проте все змінюється, коли він у сні зустрічає українського воїна, який приходить до Назара з минулого століття. Чи може це був не сон?

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло ухман, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм, #шлях поколінь
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: